There is nothing to show here!
Slider with alias video_startsida not found.
 
 
 
 

Taktil massage

En mjuk och mild massage som ger din kropp ett härligt välbefinnande och har en lugnande effekt. Hela kroppen får en mjuk, skön massage.

Läs mer

Boka tid

Klassisk massage

En djupgående massage som ger din muskulatur ökad cirkulation och avslappning. Den lindrar stress och förebygger muskelspänningar.

Läs mer

Boka tid

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningar.

Läs mer

Boka tid
 

Hot stone massage

En massage som ges med varma lavastenar för att lösa upp spänningar och minska stress.

Läs mer

Boka tid

Reiki behandling

En omsorgsfull behandling som skapar lugn ro och balans i dina energier.

Läs mer

Boka tid

Coachning

Med hjälp av KBT och ACT metoden kan jag hjälpa dig att få en högre livskvalitet.


Läs mer

Boka tid
 • Klang Spa behandlingen var riktigt skön, det skall jag göra om!
  Monica
 • Jag vill lyfta fram ditt sätt att leda övningarna under kursens gång. Ditt ödmjuka och kärleksfulla sätt har fått alla att känna sig hållna och burna. Du har en fin och personlig touch och det känns som du inte gjort annat än varit mindfulnessinstruktör.
  Katarina
 • Jag har haft förmånen att få taktil helkroppsmassage av Pia på Fridfulla rummet. En mycket proffsigt utförd behandling och personligt bemötande. Pia är så inkännande och lyhörd för vad jag behöver just nu och har kunskapen att ge mig det! Klar och tydlig information innan om vad hon kommer att göra, får mig att helt slappna av. För mig blev allt på kornet så bra som det går att önska.
  Annica
 • Atmosfären! en lugn och behaglig plats, som gjord för att slappna av. Pias varma mjuka sätt, som passar både i samtalet och på massage bänken. Jag kan varmt rekommendera henne.
  Patricia
 • Här får jag alltid en underbar massage. Efteråt känner jag mig så avslappnad och glad i både kropp och själ samt att jag kan möta vardagen på ett helt annat sätt
  Ingela
 • Om du funderar på att prova på coachning så rekommenderar jag dig att gå till Pia. Har själv blivit coachad av henne och hon är en otroligt varm och fin människa samt att hon har en otrolig förmåga att få en att vilja prata.
  Martina
 • Ännu en välgörande massage idag! Tack vare Pia har spänningarna i min nacke och mina axlar minskat och min huvudvärk kommer betydligt mer sällan än innan. Pia är en duktig och lyhörd massör och dessutom en fantastiskt fin människa! TACK!!!
  Charlotte
 • Lugnt o skönt att få komma till Pia, jag känner mig avslappnad och min rygg känns bra när jag går ifrån Fridfulla rummet
  Anne-marie
 • Ett perfekt ställe att få avkopplande och härlig massage samtidigt som man flyr vardagen för en stund. Att få slappna av till musik och samtidigt få skön massage av Pia är något jag absolut kommer göra igen. Rekommenderar Fridfulla rummet och Pias massage varmt ♥
  Rebecca
 • Har haft turen att hitta Pia på Fridfulla rummet när jag som bäst behövde. Besvärades av rejäla smärtor i övre delen av ryggen och nacken sedan en tid. Det hela ställdes på sin spets när jag på grund av smärta nästan inte kunde ta mig hem efter en springrunda. Fick en akut tid hos Pia som gav mig massage och arbetade med mina hopknutna muskler. Tack.
  Bengt